Ειδήσεις 

Πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Νοεμβρίου το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στην μαιευτική και γυναικολογία, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
Στο περίπτερο μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο υπερηχογράφος SAMSUNG WS80 Elite με μεγάλη απήχηση στους συμμετέχοντες. Ο SAMSUNG WS80 Elite αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας στον μαιευτικό και γυναικολογικό υπέρηχο και ενσωματώνει νέες και καινοτόμες τεχνολογίες και δυνατότητες.

  

Υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών Υγείας με χαμηλότερο κόστος και ταυτόχρονη διασφάλιση αξιόπιστων διαγνωστικών αποτελεσμάτων για τους ασθενείς, αναμένεται να προκύψει από την επένδυση των Ιδιωτικών και Δημοσίων δομών Υγείας στα σύγχρονα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της SMG HEALTHCARE HELLAS AE, κυρίου Κωνσταντίνου Αδαμόπουλου, που άνοιξε κι επίσημα τις πόρτες της στην Ελληνική αγορά την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014.

Η λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 393 στην Αγία Παρασκευή, παρουσία του Executive Vice President της Samsung Healthcare Medical Equipment, κ. Wayne Spittle, που ταξίδεψε από την Κορέα ειδικά γι’ αυτή την περίσταση, επισφραγίζοντας το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον της SAMSUNG για τη χώρα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, ο Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γεώργιος Πατούλης, ο Καθηγητής Ακτινολογίας Δημήτριος Κελέκης και πολλές προσωπικότητες από τον Ακαδημαϊκό χώρο του τόπου μας. Στην τελετή χοροστάτησε ο Προσωπάρχης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Βλαβιανός.

 


 

Στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στην μαιευτική και γυναικολογία θα συμμετάσχει η SMG Healthcare Hellas παρουσιάζοντας τα δύο νέα υπερσύγχρονα μοντέλα υπερηχογράφων:
το Samusng WS80A elite και το Samsung RS80A premium

 
 
Προϊόντα
Υποστήριξη
Ειδήσεις
Επικοινωνία
Samsung Healthcare Global 
φορητός CT

 


ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 393 - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΗΝΑ
email: info@smg.gr - τηλέφωνα: 210 6018 413-414 - fax:210 6084 168